workshop ateliere cursuri
Vino la Workshop ateliere cursuri pentru a cunoaste alti oameni cu aceleasi pasiuni!

A veni la un worshop ateliere cursuri inseamna a investi in tine. Aceste tipuri de grupuri sunt speciale. Ele au teme diverse si iti permit sa te intalnesti cu persoane deosebite, care au aceleasi preocupari ca si tine. De exemplu un atelier de art-terapie, poate sa fie solutia ta pentru a te destinde, pentru a invata lucruri despre tine si pentru a evolua. Poti sa gasesti libertatea de a vorbi, de a te exprima liber. De asemenea poti gasi oameni care sa te asculte cu placere si care sa te accepte asa cum esti. Aceste workshop-uri sunt anuntate din timp.

idei workshop
Un atelier iti aduce idei noi despre viata ta!

Workshop ateliere cursuri- cand se desfasoara?

Pentru a afla cand se desfasoara un workshop sau un curs trebuie sa urtmaresti pe pagina de Lifestyle Blog a acestui site, chiar aici: https://www.therapy.yin-yang.ro/lifestyle/. Accesand constant aceasta pagina, vei putea sa citesti informatii care sa te ajute in descoperirea de sine. De asemenea vei fi la curent cu orice noutate a cursurilor care urmeaza. In perioada pandemiei este posibil sa se puna accent pe intalniri online.

ateliere cursuri
La worksop-uri te bucuri de prezenta celorlalti!

Care sunt beneficiile unor asemenea workshop-uri, ateliere sau cursuri?

Vei avea multiple avantaje daca participi la activitati, ateliere, cursuri sau workshop-uri fizic sau in mediul online. Iata cateva dintre acestea:

  • Te simti bine, razi si te bucuri.
  • Inveti lucruri noi.
  • Cunosti oameni care au aceleasi preocupari.
  • Te descoperi in noi forme, accesezi zone ale subconstientului sau umbrei tale.
  • Accesezi subconstientul de grup si inveti din experientele celorlalti.
  • Iti cresti creativitatea.
contact Yin Yang Therapy
Suna sau scrie pentru a afla noutatile!

Cum ne poti contacta?

Pentru a programa o intalnire la un workshop ateliere cursuri poti suna la numarul de telefon 0721.497.982 sau poti da un e-mail la adresa raluca_banutza@yahoo.com . Daca ne scrii te rugam sa lasi un numar de contact si te vom suna cat de repede se poate pentru a te programa.

Daca vrei sa cunosti avantajele catorva tipuri de psihoterapie, poti intra pe link-urile urmatoare: https://www.therapy.yin-yang.ro/psihoterapie-individuala/ , https://www.therapy.yin-yang.ro/psihoterapie-de-cuplu/  si https://www.therapy.yin-yang.ro/terapie-de-grup/ .

De asemenea, daca vrei sa vezi care sunt beneficiile dansului poti accesa site-ul YinYang Dance: https://www.dance.yin-yang.ro/dans-terapie/ .

Investitia in tine iti aduce iubire de sine!

Cat investesc?

Tarifele pentru grupurile stil atelier, curs sau workshop, sunt trecute in evenimentele create. Ele pot sa dureze cateva ore sau sa fie timp de mai multe saptamani, la acelasi ore. In functie de situatie, vei primi toate informatiile necesare atunci cand te inscrii.

Traieste in bucurie in fiecare zi! YinYang Therapy!