Consiliere dezvoltare personala– este un subiect important pentru oricine. Atunci cand vorbim despre Consiliere Dezvoltare Personala ne referim la o modalitate de vindecare, la o forma de terapie. Prin intermediul ei putem sa aflam raspunsuri la intrebari, putem sa obtinem claritate. Asadar, daca esti in situatia in care ai nevoie de o indrumare, de o calauzire legata de o problema la serviciu, in ceea ce priveste cariera sau viata personala, poti sa vii la o sedinta de consiliere dezvoltare personala.

Ce Face Consilierul?

Consilierul te sustine prin intrebari sa descoperi ceea ce este necesar. Ai nevoie de un ghid in a descoperi ceea ce este deja in tine. Tu chiar detii toate raspunsurile, insa ai nevoie de o mana care sa te indrume spre solutie.

Cate Solutii Pot Sa Gasesc?

Exista intotdeauna mai multe solutii la aceeasi situatie neplacuta sau incurcata. Este bine sa alegi ceea ce este bine pentru tine, pentru ceilalti si pentru intreg sistemul. Asa vei reusi sa fii impacat/a cu decizia pe care ai luat-o.

De Cate Sedinte Am Nevoie Pentru a Descoperi Ceea Ce Am Nevoie?

Exista mai multe situatii in ceea ce priveste sedintele de consiliere dezvoltare personala. In functie de complexitatea situatiei, poti avea nevoie de mai putine sau mai multe sedinte. Ceea ce este important este ca vei fi ajutat sa gasesti solutiile tale si vei putea sa renunti oricand simti ca este momentul. Consilierul iti poate spune uneori aproximativ de cate sedinte ai nevoie, mai ales in cazul in care discutiile sunt centrate pe o problematica fixa, cu rezolvare imediata. Insa uneori poti sa doresti sa rezolvi si alte aspecte care apar in terapie.

consilierea aduce libertate
Traieste liber si asumat!

Care Sunt Rezultatele Pe Care Le Pot Avea in Consiliere Dezvoltare Personala?

Desigur ca acesta este un raspuns variabil ce tine de situatia particulara in care esti. Insa in general poti obtine raspunsuri, claritate, siguranta de a actiona intr-o directie sau alta, posibilitatea de a avea mai multa incredere in sine. De asemenea te vei descoperi si vei cunoaste interiorul si mecanismele gandirii si simtirii tale intr-un mod mai profund. Toate acestea te vor ajuta sa ai o calitate a vietii mai buna, sa te bucuri mai mult de interactiunile sociale si de ceea ce esti.

Pot Sa Stiu Cine Sunt?

Aceasta este o cautare de sine care defineste structura umana. Orice om ajunge sa isi puna intrebarile „Cine Sunt?” sau „De ce exist?” . Toate sunt normale si insasi cautarea acestor raspunsuri te aduce mai aproape de tine. Poti sa te bucuri in fiecare zi de ceea ce descoperi despre tine, despre cei din jurul tau, despre natura umana insasi.

A cunoaste si a te cunoaste sunt aspecte esentiale ale lumii si modului in care traiesti. De aceea sedintele de consiliere dezvoltare personala pot sa te indrume spre ceea ce vrei sa aflii, spre a te defini mai bine. Astfel deciziile tale vor fi luate mult mai simplu si vei putea sa stii mai usor ce este de facut in anumite situatii. Viata este imprevizibila, insa tu poti invata sa o gestionezi asa cum este ea, bucurandu-te de intregul proces!

Pentru a afla mai multe despre o forma alternativa de auto-cunoastere si de dezvoltare personala, poti intra pe link-ul dedicat terapiei prin dans aici: https://www.therapy.yin-yang.ro/dans-terapie/ . Pentru a putea lua legatura cu noi si a programa o sedinta de consiliere dezvoltare personala, poti suna la numarul de telefon: 0721.497.982 sau poti sa dai un e-mail la adresa raluca_banutza@yahoo.com.

Prin consiliere dezvoltare personala poti creste armonios!

Traieste in bucurie in fiecare zi! YinYang Therapy!