terapie
Prin terapie te cunosti si inveti sa te iubesti!

Atunci cand te gandesti la a face terapie, poti sa stii ca ea este de mai multe feluri. Cel mai important este, insa, rezultatul. De aceea poti alege tipul de terapie care crezi ca ti se potriveste. Toate variantele disponibile pot sa fie perfecte pentru o anumita persoana. De exemplu, poti sa fii artist pasionat de dans si te poti indrepta spre lucrul cu corpul si pe rezultate venite din sfera dans-terapiei. Daca preferi discutiile individuale, atunci poti face sedinte de consiliere de dezvoltare personala sau psihoterapie individuala. Daca iti place energia grupului, atunci poti sa participi la grup-terapie. Indiferent de alegerea ta, vei avea parte de multiple beneficii. Iata cateva dintre acestea si alte informatii care te pot ajuta sa iei decizia corecta pentru tine:

Ce fel de terapie poti face la YinYang Therapy?

terapie individuala
Primesti ajutor specializat si te simti mai bine!

Exista mai multe posibilitati de terapie la YinYang Therapy. Asadar, poti face terapie individuala, de cuplu sau de grup.

Primele doua sunt intotdeauna posibile si pentru a le accesa trebuie doar sa dai un telefon la numarul 0721.497.982. Vei obtine toate informatiile necesare pentru a incepe sedintele.

Daca te gandesti sa faci terapie de grup, atunci trebuie sa astepti formarea unui grup cu o anumita tematica. Poti suna sa intrebi ce este in desfasurare in acel moment si sa vezi daca te poti insrie. Daca stim care sunt cerintele, putem sa tinem cont si sa construim grupuri cu tematica dorita de tine. Ele pot sa fie punctuale si sa tina 2-3 ore sau pot sa fie repetitive.

Daca preferi o forma de arta, vei putea gasi grupuri de art-terapie, care de cele mai multe ori au o anumita tematica. Indiferent de alegerea ta, poti opta pentru o varianta sau alta, iar noi te putem ajuta daca ne contactezi.

Care sunt beneficiile terapiei?

liniste interioara
Prin terapie capeti linistea interioara!

Exista multe beneficii pe care le poti avea daca faci terapie. Asadar, iata cateva dintre acestea:

  • Cu ajutorul terapiei te regasesti si te descoperi din ce in ce mai mult
  • Terapia iti aduce cunoastere de sine si te ajuta sa ai incredere in tine
  • Inveti sa ai obiective si sa gasesti cele mai bune metode de a le indeplini
  • Inveti iertarea ta si a altora
  • Poti sa inveti asumarea deciziilor si consecintelor
  • Vei putea sa recunosti rolurile pe care le joci in viata ta si a altora
  • Inveti sa iubesti viata si sa te bucuri de experientele tale

Cum ne poti contacta?

Pentru o prima programare, poti suna la 0721.497.982. De asemenea poti da si e-mail la adresa raluca_banutza@yahoo.com. In acest caz, te rugam sa lasi un numar de telefon si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Daca vrei sa vezi investitia pe care o faci, poti accesa link-ul urmator: https://www.therapy.yin-yang.ro/tarife/.

Daca vrei sa vezi beneficiile terapiei prin dans, atunci intra pe link-ul de aici: https://www.dance.yin-yang.ro/dans-terapie/.

Traieste in bucurie in fiecare zi! YinYang Therapy