terapie online
Poti alege oricand terapie online!

Sedintele de terapie online se desfasoara folosind o forma de comunicare digitala. Ea poate sa fie comunicata clientului de catre psiholog sau consilier de dezvoltare personala.

Terapia de acest mod este benefica, avand aceleasi valente pe care le are cea realizata in cabinet. Iata care sunt aspectele cele mai importante pe care trebuie sa le cunosti inainte de o prima sedinta.

terapie si consiliere online
Alege ceea ce te avantajeaza! Exprima ceea ce simti!

Cine poate sa faca terapie online?

In momentul actual, al pandemiei, terapia online a devenit din ce in ce mai populara si este realizata de catre specialistii din diverse ramuri ale psihologiei. Asadar, orice persoana care venea in cabinet anterior acestui moment, poate decide sa foloseasca terapie online.

O alta utilizare foarte buna pentru acest tip de terapie, este cea care implica persoanele care nu se pot deplasa. Un astfel de exemplu poate sa fie cel al mamelor care nu au timp sa paraseasca locuinta. De asemenea, situatia persoanelor care au o dizabilitate poate sa fie rezolvata usor in acest mod.

Romanii care locuiesc in alta tara si au nevoie de ajutor specializat, care sa se desfasoare in limba nativa, pot sa apeleze la serviciile YinYang Therapy. Astfel vor putea sa vorbeasca usor in romana si sa aiba toate beneficiile unei sedinte de terapie.

afirmare
Descopera noi forme de cominicare in fiecare zi! Afirma-te!

Cum se desfasoara o sedinta de terapie online?

Inainte de o prima sedinta de terapie, trebuie dat un telefon pentru a programa de comun acord o intalnire initiala. Ti se va darui de obicei un link si o parola. Acestea sunt utilizate pentru o buna desfasurare a terapiei. Sedintele dureaza 60 de minute si numarul lor este discutat impreuna cu psihologul. Punctualitatea este foarte importanta pentru ambii participanti la discutie si se respecta de fiecare data programarile.

solutii
Gaseste solutiile potrivite pentru tine!

Care sunt avantajele terapiei online?

Exista multiple avantaje ale terapiei online, printre care se numara:

  • Economisirea timpului de deplasare.
  • Posibilitatea de a programa orele in functie de programul tau, chiar si la ore mai tarzii, in functie si de orarul psihologului.
  • Distantarea sociala ceruta in periaoda pandemiei.
  • Daca esti din alta tara poti face usor transfer online pentru plata sedintelor.
  • Poti sa stai in confortul casei tale si sa nu te deplasezi nicaieri pentru a face terapie.
  • Poti face terapie individuala si de cuplu prin intermediul platformelor online.
  • Usurinta folosirii platformei de lucru.
internet pentru terapie online
Internetul este tot ce ai nevoie pentru terapia online!

Cum ne poti contacta?

Pentru a programa o prima sedinta poti suna la numarul de telefon 0721.497.982 sau poti da un e-mail la adresa raluca_banutza@yahoo.com . Daca ne scrii te rugam sa lasi un numar de contact si te vom suna cat de repede se poate pentru a te programa.

Daca vrei sa citesti despre alte tipuri de psihoterapie, poti intra pe link-urile urmatoare: https://www.therapy.yin-yang.ro/psihoterapie-de-cuplu/  si https://www.therapy.yin-yang.ro/terapie-de-grup/ .

De asemenea, daca vrei sa vezi care sunt beneficiile dansului poti accesa site-ul YinYang Dance: https://www.dance.yin-yang.ro/dans-terapie/ .

investitie in tine
Investitia in tine este cea mai buna decizie!

Care este investitia ta?

Cat dureaza?

Sedintele de consiliere individuala dureaza 50 de minute in cabinet si 60 de minute Online.

Cat investesc?

Investitia ta este de 120 Ron pentru fiecare sedinta. Numarul de sedinte se stabileste de comun acord cu terapeutul sau consilierul.

Abonamente

Daca platesti in avans 5 sedinte poti beneficia de un pret de 550 Ron.

Pentru 10 sedinte in avans poti plati 1000 Ron.       

Pentru terapie online de cuplu investitia voastra este de 140 Ron pentru fiecare sedinta. Numarul de sedinte se stabileste de comun acord cu terapeutul sau consilierul.

Abonamente pentru sedintele de cuplu online

Daca platiti in avans 5 sedinte puteti beneficia de un pret de 650 Ron.

Pentru 10 sedinte in avans puteti plati 1200 Ron.

conversatii placute
Bucuria este in fiecare conversatie placuta!

Traieste in bucurie in fiecare zi! YinYang Therapy!