A merge la psiholog este o decizie care iti poate schimba total viata. Un psiholog te va ajuta sa te cunosti pe tine, sa stii care iti sunt obiectivele personale si sa gasesti mijloacele de a le indeplini. In urma analizei personale si a deslusirii inteleselor ascunse care se afla in interiorul tau poti face schimbari. Astfel, poti sa cresti emotional, sa te dezvolti si sa raspandesti in jurul tau energie pozitiva si bucurie. Te poti astepta la o dezvoltare constanta, in functie de dorintele si ritmul tau personal.

psiholog
Psihologul te indruma in pasii de vindecare!

Ai nevoie de psiholog?

O consiliere sau o sedinta de psihoterapie este utila de oricate ori simti ca ai avea nevoie de un  ghid pentru a te cunoaste, pentru a te intelege sau accepta asa cum esti. Daca vrei sa te dezvolti, sa evoluezi, vei avea un specialist alaturi de tine. Acesta care si-a dedicat toata viata intelegerii naturii umane. El va putea sa iti puna intrebari, sa te directioneze spre a intelege ce anume simti. De asemenea te va invata cum poti sa obtii ceea ce iti doresti.

La YinYang Therapy psihologul este alaturi de tine!

Cum te programezi la psiholog?

Pentru a te programa la psiholog este necesar sa suni si sa spui pe scurt situatia care te supara sau nevoia ta. Psihologul te va programa cat de repede se poate pentru a te ajuta in drumul tau. Apoi, in urma primei sedinte, veti stabili de comun acord un program si un numar de sedinte.

incredere la psiholog
Vino cu deschidere si incredere la prima ta sedinta!

Care este atitudinea cu care este bine sa mergi la psiholog?

Este recomandat sa mergi la psiholog cu o atitudine deschisa si cu dorinta de a afla tot ceea ce doresti si simti ca te a ajuta. Daca ceva nu este conform asteptarilor tale sau nu intelegi anumite etape ale terapiei, poti sa comunici deschis psihologului. Iar acesta te va ajuta sa intelegi ce se intampla, care sunt pasii urmatori.

Comunicarea este extrem de importanta. Aici vei invata cum anume sa vorbesti, formal si informal. Atitudinea psihologului este de asemenea deschisa si primitoare, calda sau continatoare. Fiecare om este diferit, iar psihologii isi aleg un stil personal de lucru care sa ii reprezinte.

Cum ne poti contacta?

Pentru  a face o programare la Therapy Yin Yang poti suna la numarul de telefon 0721.497.982 sau poti lasa un e-mail la adresa raluca_banutza@yahoo.com. Daca ne comunici dorinta ta de a face o prima sedinta de terapie prin intermediul e-mail-ului, atunci aminteste-ti sa lasi un numar de contact si te vom suna in cel mai scurt timp.

Vom programa o sedinta initiala si apoi vom stabili impreuna ce facem mai departe. In perioada pandemiei si nu numai, vom putea face sedintele Online,folosind platforma Zoom.

 Daca vrei sa stii care este investitia ta pentru sedintele pe care le vei face, iata aici un link pe care poti intra: https://www.therapy.yin-yang.ro/tarife/ .

PS.Pentru a vedea Articolele noastre, poti intra pe link-ul urmator: https://www.therapy.yin-yang.ro/lifestyle/.

ma simt bine sedinte psiholog
Fii liber/a!

Traieste in bucurie in fiecare zi! YinYang Therapy!