Psiholog Online
Poti face Sedinte la Psiholog Online !

Daca te gandesti sa cauti un psiholog online, poti avea multiple avantaje. Psihologul te poate sustine sa te descoperi, sa gasesti rezolvarile problemelor care te apasa. El te va invata sa comunici, sa descoperi noi modalitati de a interactiona si de a te iubi.

Drumul catre tine este intotdeauna legat de modul in care iti acorzi atentie, de acceptarea propriei persoane si de evolutia permanenta pe care o ai. Un psiholog poate sa faca terapie online, iar la YinYang Therapy poti sa iti stabilesti programul in functie de timpul pe care il ai (tinand cont si de disponibilitatea specialistului).

sedinte online de terapie
Traieste viata cu usurinta si adapteaza-te la fiecare pas!

Care sunt avantajele de a merge la un psiholog online?

Daca nu ai timp sa te deplasezi sau daca esti in alta tara, poti beneficia de aceleasi tipuri de servicii de consiliere psihologica, in mediul online. Accesul si comunicarea va incepe la telefon, iar apoi veti stabili de comun acord o data si o ora la care veti intra in direct si veti putea vorbi.

Exista multiple avantaje pentru persoanele cu dizabilitati si pentru cele care nu se pot deplasa din cauza programului intens de munca. Astfel, se economisesc orele sau minutele de deplasare si la finalul sedintei esti acasa.

In aceasta perioada dificila a pandemiei, distantarea sociala este importanta. Asadar, un psiholog online te poate ajuta sa beneficiezi de ajutorul lui, fara sa fie nevoie sa intri in contact cu el.

online
Regaseste-te si zambeste in fiecare zi!

Cum ne poti contacta?

Pentru a programa o prima sedinta poti suna la numarul de telefon 0721.497.982 sau poti da un e-mail la adresa raluca_banutza@yahoo.com . Daca ne scrii te rugam sa lasi un numar de contact si te vom suna cat de repede se poate pentru a te programa.

Am mai scris cateva detalii in plus pe pagina: https://www.therapy.yin-yang.ro/terapie-online/.

Daca vrei sa citesti despre alte tipuri de psihoterapie, poti intra pe link-urile urmatoare: https://www.therapy.yin-yang.ro/psihoterapie-de-cuplu/  si https://www.therapy.yin-yang.ro/terapie-de-grup/ , https://www.therapy.yin-yang.ro/psihoterapie-individuala/.

De asemenea, daca vrei sa vezi care sunt beneficiile dansului poti accesa site-ul YinYang Dance: https://www.dance.yin-yang.ro/dans-terapie/ .

investitie in tine
Iubeste-te si daruieste-ti ceea ce ai nevoie: Dragoste si Atentie!

Care este investitia ta?

Cat dureaza?

Sedintele de consiliere individuala dureaza 50 de minute in cabinet si 60 de minute Online.

Cat investesc?

Investitia ta este de 120 Ron pentru fiecare sedinta. Numarul de sedinte se stabileste de comun acord cu terapeutul sau consilierul.

Abonamente

Daca platesti in avans 5 sedinte poti beneficia de un pret de 550 Ron.

Pentru 10 sedinte in avans poti plati 1000 Ron.       

Pentru terapie online de cuplu investitia voastra este de 140 Ron pentru fiecare sedinta. Numarul de sedinte se stabileste de comun acord cu terapeutul sau consilierul.

Abonamente

Daca platiti in avans 5 sedinte puteti beneficia de un pret de 650 Ron.

Pentru 10 sedinte in avans puteti plati 1200 Ron.

Linistea este nepretuita !

Traieste in bucurie in fiecare zi! YinYang Therapy!