Dorinte pentru anul 2021: cum le formulam si ce putem cere?

dorinte pentru anul 2021
Cere si vei primi! Stabileste ceea ce doresti cu gandul si cu inima, in armonie!

La finalul anului, poti sa iti pui dorinte pentru anul 2021. A fost un an plin de incercari si schimbari si este bine sa privesti cu speranta, cu energie pozitiva, ceea ce urmeaza.

De aceea poti sa iti pui dorinte pe care iti doresti sa le intampini in 2021. Ele trebuie sa fie formulate corect si sa reflecte ceea ce face parte din structurile tale, din drumul tau. Centrarea pe ele si formularea lor, scrierea sau indreptarea atentiei catre acestea, le va aduce mai aproape de tine. Asadar, iata care sunt informatiile de care poti tine cont atunci cand iti faci lista de dorinte:

Dorinte pentru anul 2021: cum le formulam?

Dorintele sunt ceva persoanal, chiar intim. Este ca si cum ai patrunde adanc in fiinta ta si ai cere niste sfaturi, un ghid pentru directia ta. Dorintele implinite iti aduc beneficii si te implinesc daca stii sa le alegi corect. Nu exista nici o dorinta care sa fie interzisa. Ai voie sa alegi orice, sa iti doresti orice. Insa exista niste reguli pe care daca le urmezi, vei obtine rezultate bune si vei creste, vei evolua. De asemenea, daca le iei in calcul, vei vedea rezultatele in timpul propus sau atunci cand ai cu adevarat nevoie. Asadar, iata cateva informatii legate de modul in care sa le formulezi:

Informatiile importante despre formularea dorintelor

  • Dorintele sunt ceva personal, deci doreste-ti lucruri pentru tine! Este important sa formulezi dorintele pentru tine si nu pentru cei apropiati tie. Daca vrei lucruri comune, atunci doreste-ti ceea ce tine de tine si lasa cealalta parte pentru persoanele implicate.
  • Dorintele se formuleaza la timpul prezent, la persoana 1. Este foarte important sa spui dorintele la perssoana 1 si la prezent, ca si cum s-au intamplat deja.
  • Dorintele se pot scrie pentru a avea inca un suport pentru a crea conexiunea corecta. Poti scrie pe o foaie de hartie dorintele pentru anul ce vine. Astfel, vei putea sa le citesti, sa le privesti, sa le simti mai bine.
  • Dorintele sunt precise, insa au loc liber pentru a se manifesta. Trebuie sa stii ce vrei si eventual sa fie masurabil, sa poti sa stii atunci cand s-a indeplinit. Lasa universul sa lucreze pentru tine, lasa spatiul necesar pentru dorintele tale, pentru ca ele sa prinda viata.
  • In formularea dorintelor, gandeste-te la cum o sa te simti atunci cand le vei primi- ca si cum le-ai primit deja! modul in care te simti atunci cand primessti ceva ce iti doresti este foarte important. Asociaza orice gand cu o emotie pozitiva pentru a-l impamanta.
  • Trebuie ca tu sa crezi in ele, sa ti se para a fi posibile. Daca ceva ti se pare posibil, atunci devine real. Asadar, studiaza daca ai sau nu scenarii de viata sau ganduri negative, si elimina orice astfel de impedimente.
  • Zambeste atunci cand le formulezi, creeaza o legatura pozitiva, optimista, vesela cu dorintele tale. Ele sunt parte din tine, din ceea ce devii sau esti deja. Fii bucuros/oasa atunci cand formulezi doirintele. Ele se vor indeplini dintr-un spatiu al sperantei, al bucuriei, dintr-un plin. Asadar, zambeste, fii pozitiv/a.
dorinte
Cauta sa te asculti pe tine! Iubeste-te!

Dorinte pentru anul 2021: ce putem cere?

Atunci cand formulezi dorinte pentru anul 2021 ai nevoie de o siguranta a faptului ca poti cere orice simti ca te ajuta. Daca totul este formulat tinand cont de regulile de mai sus, atunci vei putea manifesta orice iti doresti.

Este bine sa ceri sa ti se indeplineasca dorinte de crestere, de evolutie persoanala. Ce inseamna acest lucru? Nu exista un singur raspuns. Fiecare om are drumul sau. Pentru unele persoane o calatorie speciala poate sa fie calea spre descoperirea de sine. Altcineva poate dori sa citeasca o carte sau sa cumpere o bijuterie cu semnificatie.

Totul este posibil daca este aliniat la binele tau, la drumul tau. Asadar, indrazneste, gandeste pozitiv si sincer. Si astfel vei ajunge la rezultatele dorite. Atunci cand iti pui dorinte, este ca si cum ii permiti sufletului tau, interiorului tau, sa viseze, sa spere, sa creasca. Iti permiti chiar tie sa fii asa cum esti ca potential. De aceea nimeni nu poate pune dorintele in locul tau si nici tu nu poti intra pe teritoriul altcuiva.

Cum iti doresc sa ai noul an?

Iti doresc sa ai un an luminat, plin de veselie si de abundenta de lucruri pozitive.

Traieste in bucurie in fiecare zi! YinYang Therapy!

Daca pe lista ta de dorinte se afla si sedintele de consiliere psihologica, poti programa o sedinta la numarul de telefon 0721.497.982. Putem face sedintele si online! Pentru mai multe informatii, poti accesa link-ul urmator: https://www.therapy.yin-yang.ro/psihoterapie-individuala/. Daca vrei sa incepi lectii de dans de cuplu in 2021, atunci poti sa ne contactezi pentru informatii suplimentare. Pentru a vedea cum te pot ajuta lectiile de dans YinYang Dance, poti intra pe acest link: https://www.dance.yin-yang.ro/timpul-liber-cursuri-de-dans/.

2021
2021 este anul tau de succes!

Leave a Reply