terapie prin pictura
Invata sa te exprimi cu ajutorul terapiei prin pictura!

Daca alegi sa faci terapie prin pictura te poti bucura de o forma fluida, libera si frumoasa de dezvoltare personala si exprimare a emotiilor. Noi inmagazinam ceea ce simtim la nivelul intregului corp si aveam nevoie de forme de transformare a acelor energii. Arta este modalitatea extraordinara a vietii prin care emotiile pot sa fie transformate in simboluri. Terapia prin pictura poate sa fie calea ta de deblocare, de modelare si de acceptare a lucrurilor pe care le simti.

Ce simti cand privesti in interiorul tau? Exprima totul prin pictura!

Care sunt beneficiile tale daca faci terapie prin pictura?

Exista multiple beneficii ale terapiei prin pictura. Iata ce poti face prin intermediul acestei tehnici si cum te vei simti:

  • Terapia prin pictura iti ofera libertate interioara.
  • Prin intermediul acestor tehnici de dezvoltare personala poti sa te descoperi in profunzime.
  • Poti sa iti recapeti increderea in sine atunci cand pictezi liber si iti dai voie sa arati lumii ce se afla in interior. Poti face acest lucru prin culoare si forme, prin texturi diverse si imagini construite de catre tine.
  • Te poti simit eliberat/a de frustrari si lucruri tinute in interior de prea mult timp. Alege sa pictezi sub indrumarea unui specialist in psihiterapie sau dezvoltare personala. El/ea te va ghida spre vindecare.
arta ajuta in vindecare
Arata cine esti! Arta este forma ta de exprimare!

Cum te poti inscrie la evenimente de terapie prin pictura?

Pentru a putea urmari evenimentele viitoare de terapie prin pictura, te invit sa intri pe pagina de blog, accesand link-ul urmator: https://www.therapy.yin-yang.ro/lifestyle/.

Pentru a vedea si alte informatii legate de terapie, poti intra pe link-urile urmatoare: https://www.therapy.yin-yang.ro/psihoterapie-individuala/ si https://www.therapy.yin-yang.ro/consiliere-dezvoltare-personala/ .

Pentru a te programa, te invit sa suni la numarul de telefon 0721.497.982 sau sa dai e-mail la raluca_banutza@yahoo.com. Daca lasi mesaj scris, te rugam sa ne dai un numar de contact si te vom suna in cel mai scurt timp posibil.

creativitate
Viata trebuie traita in culoare si creativitate!

Traieste in bucurie in fiecare zi! Therapy YinYang!