contact
Contact YinYang Therapy pentru a afla variantele tale de vindecare!

Pentru a afla informatii despre contact YinYang Therapy, poti citi informatiile de mai jos. Vei avea posibilitatea de a ne contacta telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Vei primi informatiile care te pot ajuta sa iei deciziile cele mai bune legate de situatia ta.

Contact YinYang Therapy: Cum ne poti contacta?

telefon YinYang Therapy
Suna sau da un e-mail pentru a incepe calatoria ta spre tine!

Pentru  a face o programare la Therapy YinYang poti suna la numarul de telefon 0721.497.982 sau poti lasa un e-mail la adresa raluca_banutza@yahoo.com. Daca ne comunici dorinta ta de a face o prima sedinta de terapie prin intermediul e-mail-ului, atunci aminteste-ti sa lasi un numar de contact si te vom suna in cel mai scurt timp.

schimbare la YinYang Therapy
Schimbarea vine din interior!

Cum se va desfasura totul?

Vom programa o sedinta initiala si apoi vom stabili impreuna ce facem mai departe, in functie de situatia ta. In perioada pandemiei si nu numai, vom putea face sedintele Online, folosind platforma Zoom.

 Daca vrei sa stii care este investitia ta pentru alte tipuri de sedinte pe care le poti face, iata aici un link pe care poti intra: https://www.therapy.yin-yang.ro/tarife/ .

Pentru a invata sa dansezi in cuplu, te invit sa dai click pe pagina YinYang Dance, chiar aici: https://www.dance.yin-yang.ro/. In perioada pandemiei, putem sa facem si lectii prin platforma Zoom. Aceste lectii sunt de cuplu (pentru incepatori), avand scopul de apropiere, de a crea intimitate in interiorul relatiei.

PS.Pentru a vedea Articolele noastre, poti intra pe link-ul urmator: https://www.therapy.yin-yang.ro/lifestyle/.

Bucura-te de tot ce expriementezi! Azi, acum, oricand!

Traieste in bucurie in fiecare zi! YinYang Therapy!