De ce este bine sa mergi la psiholog?

psiholog
Vino la psiholog pentru a te descoperi te tine si emotiile tale!

Un psiholog te poate ajuta sa te intelegi pe tine insuti mai bine si sa iti oferi cele mai bune sanse de a realiza in viata ceea ce iti doresti.

De aceea este foarte bine sa poti avea un psiholog care sa te indrume in directia ta de dezvoltare personala si care sa iti fie alaturi in cunoasterea de sine.

In anumite zone ale lumii persoanele care aleg sa mearga la psiholog sunt neintelese corect. Romania se afla printre acestea si de aceea, din pacate, foarte multi oameni prefera sa nu ajunga la o sedinta de acest fel. Astfel incat este bine sa stii care sunt beneficiile sedintelor de terapie. De asemenea poti sa vezi care este cu adevarat rolul unui psihoterapeut in viata ta.

Un psiholog te ajuta sa intelegi ce anume poti sa imbunatatesti

Psihologul este alaturi de tine in cunoasterea ta personala. Asadar, prin diverse tehnici si printr-o relatie terapeutica de valoare, poate sa te indrume inspre a te intelege pe sine, in a te cunoaste. El te directioneaza astfel incat sa ajungi, daca vei dori, la iubire de sine.

Am pus accentul pe ideea de a dori chiar tu aceste lucruri. De ce? Pentru ca un psiholog nu te poate determina sa faci ceva, ci este alaturi de tine pe drumul tau.

El te ghideaza usor si neinvaziv in alegerile pe care le vei avea. Din momentul in care tu „Iti dai voie” sa alegi o cale frumoasa pe care sa o urmezi, atunci poti sa iti imbunatatesti intreaga viata. Da, este chiar atat de simplu! Chiar daca drumul nu este mereu drept, ci are si ocolisuri sau incercari, poti obtine rezultatul! Dar solutiile sunt mereu acolo pentru tine.

calea spre vindecare
Calea spre tine o alegi chiar tu!

Psihologul este cel care te sustine in a face alegeri proprii asumate

A invata sa iti asumi propriile alegeri si viata pe care o ai inseamna o buna gestiune a tuturor aspectelor ce tin de tine si dezvoltarea ta.

Asadar, este bine sa inveti aspecte ale maturitatii si sa iti asumi ceea ce spui, ceea ce faci sau chiar gandesti. Toate aceste alegeri vor duce catre constructia vietii tale asa cum ti-o doresti. Psihologul joaca un rol foarte important pentru a te ajuta sa inveti sa iti cunosti puterea de determinare. El te ajuta sa intelegi „magia” din jurul tau.

obiective personale
Care este telul tau?

Psihologul te ajuta sa vezi care sunt obiectivele si cum le poti indeplini cu succes

Indeplinirea obiectivelor reprezinta un tel pentru orice persoana. Indiferent de nivelul de trai, de nationalitate sau de sex, ai nevoie de informatii legate de indeplinirea obiectivelor personale.

Cei mai multi oameni nu ajung sa le atinga pentru ca nu stiu tehnicile sau atitudinile corecte necesare. Un terapeut,un consilier de dezvoltare personala sau alt specialist in domeniu, poate sa vina cu informatii corecte.Acesta aduce un traseu pentru cresterea increderii in tine de care ai nevoie.

psihologul te ajuta
Primeste indrumarea de care ai nevoie!

Psihologul este alaturi de tine pentru a te ajuta sa depasesti o trauma sau o problema care iti afecteaza viata

Majoritatea celor care vin la terapie au o trauma pe care nu mai pot sa o depaseasca sau simt emotii pe care nu le gestioneaza corect. Poti sa vii la psiholog daca simti ca ai intrat intr-o stare usoara depresiva. De asemenea vino daca ai stari de anxietate, daca nu te descurci cu ceea ce se intampla in viata ta emotionala. Specialistul te ajuta si te asculta cu rabdare, fiind alaturi de tine in drumul tau.

Pentru a programa o sedinta alaturi de un psiholog sau consilier de dezvoltare personala, poti sa suni la numarul de telefon 0721.497.982. Sedintele se pot tine si online, folosind platforma Zoom sau alta modalitate de comunicare.

Pentru a vedea tarifele pentru serviciile oferite de YinYang Therapy, poti accesa site-ul urmator: https://www.therapy.yin-yang.ro/tarife/.

De asemenea, daca vrei sa citesti articole despre dans si beneficiile lui legate de sanatetea mentala, emotionala si fizica, poti intra pe blogul YinYang Dance, dand click aici: https://www.dance.yin-yang.ro/blog-scoala-de-dans/.

Traieste in bucurie in fiecare zi! YinYang Therapy!

Leave a Reply