serrvicii consiliere psihologica
Servicii consiliere psihologica: solutiile pentru orice situatie care nu este in armonie!

Daca esti in cautarea unor servicii consiliere psihologica, atunci ai ajuns unde trebuie. La YinYang Therapy poti sa beneficiezi de servicii de consiliere fata in fata sau online, individual, in cuplu sau de grup. Alegerile le poti face tu sau poti primi parerea specialistului, care te poate indruma catre ceea ce ai nevoie. Iata care sunt principalele forme de consiliere psihologica si care sunt avantajele lor:

putere interioara la consiliere
Cauta in tine puterea interioara!

Consilierea psihologica individuala si beneficiile ei

Consilierea psihologica individuala este una dintre cele mai importante cai de evolutie personala. Prin intermediul acestei forme de auto-cunoastere poti sa inveti sa iei decizii, sa iti asumi propria viata si sa descoperi oportunitatile nelimitate ale fiintei tale. Esti un intreg univers care, de cele mai multe ori, se limiteaza pe sine, din necunoasterea multiplelor forme de alegeri pe care le poate face. Consilierea individuala este o forma foarte adanca de cunoastere si de descoperire de sine. Prin intermediul acestei forme de terapie poti sa decizi sa te simti bine cu tine, sa descoperi unde gresesti si cum poti sa imbunatatesti ceea ce nu iti convine. Puterea este in interiorul tau, iar consilierul este alaturi de tine ca un ghid care te accepta asa cum esti si te sustine in devenirea ta.

Cat dureaza?

Sedintele de consiliere individuala dureaza 50 de minute in cabinet si 60 de minute Online.

Cat investesc?

Investitia ta este de 120 Ron pentru fiecare sedinta. Numarul de sedinte se stabileste de comun acord cu terapeutul sau consilierul. 

Abonamente

Daca platesti in avans 5 sedinte poti beneficia de un pret de 550 Ron.

Pentru 10 sedinte in avans poti plati 1000 Ron.

servicii consiliere psihologica de cuplu
Psihoterapia de cuplu :da sanse reale relatiei voastre!

Consilierea psihologica de cuplu si beneficiile ei

Atunci cand apar probleme in cuplu incepi sa te gandesti ca unul dintre voi greseste. De cele mai multe ori directiile de lucru sunt legate de ambii parteneri si sunt direct proportionale cu ceea ce se intampla cu fiecare dintre ei. Consilierea de cuplu poate aduce pace sau rezolvarea conflictelor.

Daca acestea sunt intelese in adevaratul lor sens, atunci cei doi pot sa ia decizii legate de ei si de parcursul relatiei intime.

Atasamentul, modul in care se vad rolurile in cuplu, intelegerile tacite, planurile de viitor si angajamentele sunt discutate, ascultate si observate in cadrul unei consilieri de acest tip.

Poti invata ceea ce esti in cadrul unei relatii. Poti sa decoperi laturi ascunse, de umbra, frici sau negari. Toate acestea sunt puse in discutie in cadrul sedintelor de consiliere si poti vea beneficii multiple rezolvandu-le.  

Cat dureaza?

Sedintele de consiliere psihologica de cuplu dureaza 50 de minute in cabinet si 60 de minute Online.

Cat investesc?

Investitia ta este de 140 Ron pentru fiecare sedinta. Numarul de sedinte se stabileste de comun acord cu terapeutul sau consilierul. 

Abonamente

Daca platesti in avans 5 sedinte poti beneficia de un pret de 650 Ron.

Pentru 10 sedinte in avans poti plati 1200 Ron.

consilierea psihologica de grup
Terapia de grup iti acceseaza subconstientul de grup!

Servicii Consiliere psihologica de grup si beneficiile ei

Consilierea psihologica de grup are efecte uimitoare prin conexiunea cu subconstientul de grup. Asadar, povestile rezolvate ale oricarui membru din grup pot determina schimbari la nivel personal.

Deschiderea in fata celorlalti, ascultarea altor oameni, pot determina modificari profunde ale constientizarilor interne. Grupurile se construiesc in functie de anumite teme predefinite si se lucreaza situatii care au legatura cu acele directii. Grupurile se anunta din timp si te poti inscrie atunci cand sunt postate pe site sau pe canalele de social media.

Cat dureaza?

Sedintele de consiliere de grup au o durata stabilita pentru fioecare tip de grup in parte. In general pot dura 2-3 ore sau mai mult.

Cat investesc?

Investitia ta este anuntata din timp, in functie de situatie. Poti sa urmaresti promotiile care apar in legatura cu grupul respectiv.  

Pentru  a face o programare la Servicii Consiliere Psihologica la Therapy YinYang poti suna la numarul de telefon 0721.497.982 sau poti lasa un e-mail la adresa raluca_banutza@yahoo.com. Daca ne comunici dorinta ta de a face o prima sedinta de terapie prin intermediul e-mail-ului, atunci aminteste-ti sa lasi un numar de contact si te vom suna in cel mai scurt timp.

Vom programa o sedinta initiala si apoi vom stabili impreuna ce facem mai departe. In perioada pandemiei si nu numai, vom putea face sedintele Online,folosind platforma Zoom.

 Daca vrei sa stii care este investitia ta pentru sedintele pe care le vei face, iata aici un link pe care poti intra: https://www.therapy.yin-yang.ro/tarife/ .

PS.Pentru a vedea Articolele noastre, poti intra pe link-ul urmator: https://www.therapy.yin-yang.ro/lifestyle/.

zambet
Zambeste, descopera ceea ce esti!

Traieste in bucurie in fiecare zi! YinYang Therapy!