sedinte psiholog
Sedinte psiholog: care este obiectivul tau?

Daca simti ca ai nevoie de un suport pentru a depasi o situatie neplacuta, o trauma sau o suparare, atunci vino la sedinte psiholog. Acesta te va ajuta sa te descoperi in cele mai adanci laturi ae tale. Vei putea vedea potentialul tau infinit si vei invata sa gestionezi toate situatiile care nu sunt conforme cu dorintele tale din acel moment. Iata cateva informatii legate de aceste sedinte care te pot ajuta sa iei decizia corecta pentru tine:

alegeri de viata
De cat timp ai nevoie pentru a te descoperi?

Cat dureaza o sedinta la psiholog?

O sedinta dureaza in general 50 de minute in cabinet si 60 de minute online. Fiecare psiholog are ritmul sau si, in functie de orientarea psihologica in care lucreaza, poate alege un timp mai scurt sau mai lung. Astfel incat, o sedinta poate sa fie cuprinsa intre 45 de minute si 1 ora si un sfert. Este bine sa vii cu cinci minute inainte de intrarea in cabinet, atunci cand sedintele se desfasoara astfel.

numar de sedinte psiholog
Porneste in calatoria spre tine!

Sedinte psiholog: de cate am nevoie pentru a ma simti din nou bine?

In functie de situatia ta particulara, se pot stabili cinci sau zece sedinte si pana la cativa ani de terapie. Vei stabili impreuna cu terapeutul tau care sunt sedintele care iti vor fi de folos. Tu vei simti cand esti indeajuns de bine astfel incat sa intrerupi sedintele. In general daca faci o terapie de lunga durata vei avea semen din ce in ce mai bune pana la punctul la care simti ca esti autonom si ca nu mai ai nevoie de acel ghid care este psihologul tau. Pentru situatii punctuale, poti sa faci cateva sedinte care sa te ajute sa lamuresti anumite contexte de viata sau emotii care apar in viata ta. Oricand poti sa revii si sa ii ceri psihologului sa te programeze pentru inca o sedinta.

Regula terapiei

Este foarte important sa vii la sedintele programate si sa anulezi doar daca este o adevarata urgenta.

Respectul reciproc si buna comunicare sunt foarte importante pentru a putea avea efecte pozitive in cadrul terapiei.

Care este psihologul potrivit pentru tine?

Psihologul cu care tu vei rezona este cel potrivit pentru tine. Poti sa rezonezi cu psihologi din diverse orientari profesionale, cu un psiholog femeie sau cu unul care este barbat, cu unul tanar sau dimpotriva.

Nu exista o regula, ci o apropiere fireasca, naturala. Vei stii intotdeauna daca acea persoana te poate sustine, daca iti poate fi un ghid in drumul tau catre tine. Unii psihologi sunt blanzi si calzi, continatori, iar altii sunt impunatori sau puternici, etc.

Fiecare om este diferit si se manifesta conform celor mai bune trasaturi pe care le are. Asadar, cu certitudine stii daca acel psiholog este unul dintre ajutoarele tale din momentul actual.

succes in sedinte psihologie
Te simti mai bine dupa primele sedinte de terapie!

Beneficiile sedintelor la psiholog?

Ai o multitudine de beneficii daca alegi sa vii la sedinte de terapie. A face sedinte psiholog inseamna sa ai curajul de a privi situatia actuala din mai multe perspective, de a evolua si de ate cunoaste la un nivel profund. Iata cateva beneficii clare ale psihoterapiei:

  • Sedintele te ajuta sa inveti sa te ierti si sa ierti
  • Descoperi cine esti, ce potential ai
  • Inveti sa iti gestionezi fricile
  • Inveti sa scapi de teama de a nu fi perfect/a
  • Cresti emotional, intelegi ce sunt emotiile si cum le poti folosi spre binele tau si al sistemului
  • Inveti sa iei decizii in mod corect
  • Inveti cum sa te bucuri de viata si de tot ce iti ofera ea
contact YinYang Therapy
Cere ajutorul atunci cand ai nevoie!

Cum poti programa o sedinta psiholog?

Sedintele la psiholog sunt programate la numarul de telefon 0721.497.982. De asemenea poti sa dai un e-mai la adresa raluca_banutza@yahoo.com. Daca ne lasi un numar de contact te vom suna cat se poate de repede si te vom programa la o prima sedinta. Apoi, de comun acord cu psihologul, poti sa stabilesti obiective pe termen scurt sau mediu si lung.

Pentru a putea vedea investitia ta in sedintele pe care le efectuezi, iata un link catre pagina de tarife: https://www.therapy.yin-yang.ro/tarife/.

Daca vrei sa vezi beneficiile terapiei prin dans, te invit sa accesezi pagina urmatoare: https://www.dance.yin-yang.ro/dans-terapie/ .

Si inca ceva: trebuie sa stii ca psihologul este alaturi de tine si te sustine, fara sa te judece! Acceptarea neconditionata pe care ti-o ofera este de-a dreptul vindecatoare!

succes in viata
Traiestet constient de potentialul tau!

Traieste in bucurie in fiecare zi! YinYang Therapy!